legelső balett órád

Mi történik velem a legelső balett órámon?

Akár teljesen kezdő vagy, esetleg már jártál máshova balett órára, érdemes, már az első alkalommal beállni a rúd középső részére, mert a balett gyakorlatokat mindkét oldalra végre kell majd hajtanod, így minden irányból lesz előtted valaki akit figyelve, el tudod sajátítani a formagyakorlatokat.

Ezek a gyakorlatok, nem bonyolultak, 2-3 alkalom alatt megtanulhatók.

A nálunk tanító tanárok, magasan képzett szakemberek, érdemes pontosan figyelni, hogy a gyakorlatok végrehajtásával kapcsolatban milyen instrukciókat adnak.

Az, hogy milyen szinten veszel részt az órán, és milyen szinten sajátítod el a balett táncstílust, az csak saját egyéni motivációdon múlik. Ennél a táncstílusnál is igaz, hogy sokkal több múlik a szorgalmon, a kitartáson, mint az adottságokon.

Néhány héten belül tapasztalni fogod magadon a változásokat: egyenesebb háttal jársz és ülsz, kontrolálod az egész tested, könnyebben hajolsz le a cipődhöz.

 

Kiket várunk a tanfolyamokra?

Várjuk azokat, akik teljesen kezdők, vagy jártak már máshova balett órára, és azokat is, akik más táncstílusokat tanulnak (jazztánc, hastánc, versenytánc, társastánc, argentin tangó) és szeretnék harmonikusabbá tenni a mozgásukat.

Kezdő tanfolyam?

Igen, az órarendben meghirdetett órák alapján a kezdő tanfolyam nem azt jelenti, hogy X dátum után kezdődik és ezért kezdő, hanem azt jelenti, hogy az órán kezdő szintű balett gyakorlatokkal találkozhatsz.

Minden szint (kezdő-középhaladó-haladó) folyamatosan tart egész évben.

Abban az esetben, ha már jártál máshova balett órára, és nem tudod melyik órába tudsz bekapcsolódni, nyugodtan kérd ki a tanár véleményét.

 

Folyamatos bekapcsolódással? IGEN!

A balett órákba folyamatosan bekapcsolódhatsz, egész évben. Nincs más dolgod, mint a meghirdetett időpontra megérkezni, és egy rövid regisztráció után már be is állhatsz az órába.

Átjárhatóság a különböző szintek között?

Egyéni adottságaidtól függ, hogy milyen gyorsan tanulod meg az adott szint anyagát, illetve, hogy mennyire „fogékony” a tested a táncra.

A szintek természetesen átjárhatók, csak rajtad és személyes értékrendeden múlik milyen szintű órára jársz, de kikérheted a tanárod véleményét is.

 

Megnézem a balett órarendet KLIKK IDE >>>