Balett dressz

Balett dressz

Balett dressz

A balett felszerelés nélkülözhetetlen alapdarabja a balett dressz. Ne gondolkodj rajta túl sokáig, már ma menj el próbálni, hogy megtaláld a számodra ideális darabot, pláne, ha nem vagy dressz-barát.

Ne aggódj, időbe telik, mire megtalálod a megfelelőt, de ha megvetted, utána már nem is akarsz másban a felnőtt balett oktatáson részt venni.

Manapság minden alkatra lehet balett dresszt találni. Ha szélesebb vagy vállban, érdemes olyan fazont választani, ami például a kulcscsontodra vagy nyakadra helyezi a hangsúlyt, mondjuk egy csónaknyakú fazon.

 

 

 

A pici ujjas dressz is jó választás lehet, a nyakba akasztós viszont semmiképpen. Aki mellben erősebb, próbálkozzon a konzervatívabb nyakvonallal vagy vastag pántú fazonnal, ami kellő alátámasztást biztosít.

Lehet kapni beépített melltartós balett dresszt is, ami láthatatlanul ad erős tartást. Ezzel szemben a kis mellűek bátran húzzanak felül díszített modellt vagy valami harsányabb színűt.

A hosszú felsőtesten sokat segíthetnek a csípő- és melldíszítések, illetve a keresztbe csíkos minta, ami optikailag rövidíti az alakot. Ezzel szemben a rövid felsőtestet a klasszikus combkivágás nyújtja meg, vagy a spagetti pánt, ami vékonyságával előnyösen karcsúsít.

A túl magas kivágással viszont óvatosan, mert rövidíti a testet. A hangsúly kerüljön a nyakra és a karokra. Ha a felnőtt balett oktatáson pedig pocakot szeretnél leplezni, akkor a redőzött dressz a tökéletes választás, szinte eltünteti a nem kívánatos domborulatokat.

 

<<< vissza Miami Felnőtt Balett oktatás Budapest főoldal

.