fbpx

Optime.hu használata

Optime.hu használata

 

az OPTIME.HU használata

Az elektronikus tagsági kártyáddal tudsz feljelentkezni az órarendszerinti órákra.

Keresd fel az optime.hu oldalt:

 

 

 

 

 

Ha első alkalommal jelentkezel be az optime.hu rendszerbe, akkor a felső sorba írd be a kártyád hátoldalán található egyedi kódot, az alsó sorba a 123456 jelszót. Belépés után változtasd meg a jelszavadat.

Az optime.hu rendszert elsőre elég bonyolultnak tűnhet, de csak elsőre. Nagyobb fitnesz-wellness központokra tervezték, mi „csak” egy pici részét használjuk a funkcióinak.

Ha beléptél a következő menürendszert láthatod:

 

 

 

A HELYFOGLALÁS menüpontban láthatod felsorolva az órarendet.

A JELENTKEZÉSEIM menüpontban meg tudod nézni a jelenlegi és a korábbi helyfoglalásaidat.

Az ADATLAPOM menüpontban, a „Bérlet feltöltések” részében láthatod, hogy meddig érvényes a tagdíjad, illetve itt nézheted meg, hogy a befizetett tagdíjad jóvá van-e írva a rendszerben.

.

.

Ha időpontot szeretnél foglalni,

nincs más dolgod, mint a HELYFOGLALÁS menüpontban a baloldalon található „Jelentkezés” gombra klikkelni.

Abban az esetben, ha betelt az órai korlátozott létszámkeret, a „Jelentkezés” gomb eltűnik, ahogy láthatod a képen a negyedik sorban.

Csak arra az órára tudsz bejelentkezni, amelyikre érvényes a tagdíjad. Például, ha Nulláról Kezdő tanfolyamra jársz, a rendszer csak a „Balett stretching” órákra enged bejelentkezni.

Jelentkezésed érvényes, ha a képen látható zöld csík megjelenik.

 

 

 

Ha le szeretnél jelentkezni óráról,

a „Jelentkezés törlése” gombbal tudod megtenni, így eltűnik a zöld csík a foglalásodról.

 

FONTOS!

A lejelentkezések határidőhöz vannak kötve. Az órákról, az órát megelőző nap 20 óráig lehet lejelentkezni. Ezeken a határidőkön túl, a rendszer mindig levonja az alkalmat.

Bejelentkezni, lejelentkezni kizárólag a saját optime.hu fiókodban tudsz. Email-ben, vagy telefonon nem tudunk lejelentkeztetni, sem az elveszett alkalmat átírni másik időpontra.

Érdemes előre megtervezned az óralátogatásaidat, és befoglalni a helyedet, akár több hétre előre, mert a népszerű időpontok hamar betelnek.

.

 

.